Grote verbouwing

Sukha kledinghangers

We genieten volop van ons heerlijke huisje en plekje. En onze gasten ook! Het is zo leuk om zulke positieve reacties te ontvangen. In een jaar tijd hebben we al behoorlijk veel aan Sukha gedaan. Zo zijn er 2 slaapkamers helemaal vernieuwd, een stapelbed gemaakt, de totale inrichting in de woonkamer en keuken veranderd en vernieuwd, nieuwe gordijnen…… Kleine en grotere ingrepen.  
Maar nu komt het echte werk! 11 februari 2019 gaan we starten met een echt grote verbouwing.

Na ruim een jaar wikken en wegen, overleg met architect en aannemer, kijken naar alle opties,  is de kogel door de kerk.  De oude keuken, wc en douche worden gesloopt! De indeling wordt gewijzigd waardoor de keuken straks apart van de woonkamer is. Natuurlijk nog steeds heel dichtbij maar het geeft, als het goed is, wat meer ruimte in de woonkamer. En nu komt het beste 🙂 Er zit een vaatwasser in. Voor de 1 minder belangrijk dan de ander maar wij zijn er blij mee.

Komend weekend gaan mijn moeder en ik naar het eiland om het huisje leeg te halen en dan……. Volg de site voor een update van de verbouwing. Ik zal af en toe foto’s plaatsen van de puinhoop en daarna het prachtige resultaat.  Groetjes en tot gauw!