Huisje Sukha

Huisje Sukha

Eind 2017 zijn wij de trotse eigenaren van dit huisje geworden op deze geweldige plek.  Ons hele leven komen we al op het eiland. We voelen ons enorme bofkonten nu ons eigen plekje te hebben. Sukha ligt op het Recreapark in Midsland Noord. Wij zijn het laatste huisje op het park waardoor we vrij uitzicht hebben op de duinen en op de weilanden naast ons. Veel privacy dus. Onze gasten afgelopen jaar vermeldden dan ook allemaal hoe fantastisch mooi deze plek is.

Sukha heette voorheen ‘de Mossel’. Naast de naamswijziging is het huisje geheel opgeknapt. Het huisje is gebouwd in de jaren ’60. De vorige eigenaar heeft er een grote slaapkamer en een berging bijgebouwd. Wij zijn in 2017 begonnen met het opknappen en hebben in het voorjaar van 2019 het flink huisje verbouwd. Daardoor heeft Sukha nu een (woon) keuken los van de woonkamer. Tevens zijn de wc en douche geheel vernieuwd. De slaapkamers zijn ook allemaal opgeknapt.

Het huisje is geheel gelijkvloers en voorzien van een warme houten vloer.  De nieuwe keuken is voorzien van alle apparatuur en gemakken zoals een vaatwasser. In de keuken staat een eettafel en zijn er openstaande deuren naar de tuin. Vanuit de keuken heb je prachtig uitzicht over de duinen richting West aan Zee. 

De huiskamer heeft veel lichtinval en een sfeervolle zithoek die om de open haard staat. Vanuit de woonkamer loop je het gezellige terras op met een grote eettafel en  luxe tuinstoelen. Sukha heeft nog een 2e terras waar later in 2019 een loungeset op komt.

Het huisje heeft 3 slaapkamers. Een slaapkamer met boxspringbed van 180cm breed met twee aparte matrassen en dekbedden.  De middelste slaapkamer heeft 2 aparte 1-persoonsbedden. De laatste slaapkamer heeft een stapelbed dat alleen geschikt is voor kinderen.  Alle drie de slaapkamers hebben een wastafel met warm en koud water.

Voorzieningen

Sukha heeft een keuken met:
vaatwasser
combi oven/magnetron
senseo- en koffiezetapparaat

Kinderen

Kinderen zijn ook welkom bij Sukha. Er is een campingbedje aanwezig en een kinderstoel. 

Linnengoed

Er is de mogelijkheid om een linnenpakket te bestellen bij de huur van het huisje.  
Een complete set bestaat uit bed-, bad- en keukenlinnen. Kosten hiervan bedragen
€ 15.00 pp. Linnengoed huren is niet verplicht. Zelf meenemen is een optie. 

Verbouwing Sukha

Vanaf 2017 hebben wij Sukha grondig opgeknapt en verbouwd.
In het voorjaar van 2019 is Sukha groot verbouwd met een nieuwe keuken, douche en wc.
Vind je het leuk om de oude situatie te zien en onze verhalen te lezen?
Klik dan hier.